Ledare & Tränare

Jag coachar ledare, tränare och team

Kännetecknande för verkligt framgångsrika och harmoniska människor är att de vet vad de vill och de ser till att komma dit. De tar själva ansvar för sitt eget liv, sina handlingar och sina resultat.
Genom att de följer sina egna prioriteringar och mål, kan de leda andra att lyckas med sina mål, vilket är grunden till ett framgångsrikt ledarskap.

Coachning med fokus på mål och visioner, utveckla ledarskapet, karriär, stresshantering, presentationer m.m. Vi skapar förutsättningar för att utveckla sin inre förmåga att leda sig själva och nå sin fulla potential såväl professionellt som privat.
Jag ger stöd i den processen genom att vara en aktiv, mål och resultatstyrd coach/samtalspart.

Coachningprocessen

  • Jag arbetar utefter varje deltagares unika situation!
  • Jag arbetar enligt en strukturerad process som utgår från det som ledaren vill uppnå,vilket innebär att jag inte levererar något färdigt program eller lösningar utan anpassar det efter varje deltagares unika situation.
  • Med ett coachande förhållningssätt, NLP och positiv psykologi arbetar jag med att öka medvetandet och förstärka de val som leder till önskad förändring.
  • Jag utforskar motivation, hinder och resurser i syfte att individen ska nå det önskade resultatet.
  • För att genomföra en hållbar förändring så krävs kontinuerlig process under 3-12 månader där ni avsätter tid regelbundet.

Jag är certifierad internationell business coach via International Coach Community och har givetvis tystnadsplikt.

Hör av dig så bokar vi tid där jag berättar mer om vad vi kan uppnå tillsammans.

Ledare & Chef

Läs mer

Idrottare

Läs mer

Spelförståelse i lag

Läs mer

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Copyright © Vencer.se 2024