Referenser

Klienter och samarbetspartners

Tidigare klienter om Ronnie:

"Ronnie och jag har samarbetat nästan hela min elitkarriär med min prestation inom idrotten. Detta arbete har legat i grund till det vi tillsammans kallat för ID. Vilket är den identitet jag vill stå för som innebandyspelare. Vi har arbetat med mental styrketräning där inriktningen har varit att lära mig behålla fokus när det är tufft, stressande eller vid förluster. Under vårt samarbete har jag med markant skillnad stärkt min koncentration och lärt mig att rikta mitt fokus på saker bara jag kan påverka. Vi tillsammans skapar en mental förberedelse inför säsonger och stora matcher. Jag får ett anpassat meddelande inför de stora matcherna som hjälper mig att hamna rätt i min fokusering och jag upplever att det hjälper mig att prestera mitt bästa. "

Tobias Gustafsson #77 SM-guldvinnare med Storvreta IBK & VM-mästare, lagkapen Svenska Landslaget, Världens bäste innebandyspelare 2021

"Ronnie har en förmåga att snabbt skapa tillit hos de personerna han ska hjälpa. Han är inte rädd för att ta tag i saker som inte är så lätt att hantera. Med sin breda kompetens bidrog Ronnie dels till att vi i Tyresö FF snabbt kom tillsammans som grupp och lärde oss hantera de enorma förväntningar som ställdes på oss inför Guldåret 2012. "

Stefan Fredriksson, Tränare Tyresö FF damallsvenskan Svenska mästare 2012

"Jag har under flera säsonger varit Lagkapten i Västra Mälardalen IB som är en elitsatsning på innebandyn i regionen. Två lokala lag som tidigare alltid spelat tuffa möten mot varandra skulle bli ett lag. Många rykande på ögonbrynen och sa att det aldrig skulle gå. Utan Ronnies ledarskap att få ihop gruppen så bra hade det kanske inte gått. Men nu gick det och vi tog oss till SSL-kval redan första säsongen. Ronnie är en fantastisk ledare som ser alla individer, utvecklar och berömmer spelare. Han fick oss att spela vår bästa innebandy någonsin! "

Erika Östensson Lagkapten Västra Mälardalen innebandy i Damallsvenskan

"Ronnie är en skicklig lyssnade ledare som har en stor förmåga att se och utveckla både individ och grupp. En stor tillgång för individ och grupp är även hans förmåga att finna nya vinklar samt ett påtagligt genuint intresse för det han företar sig.När andra målar in sig i hörn och stänger dörrar är Ronnie snabbt på plats och öppnar nya. "

Peter Selemark, Sportchef Täby FC Svenska Superligan, CEO Tannak AB

"Min erfarenhet av att arbeta med Ronnie bygger på de flertalet år som jag varit uppdragsgivare till honom där han arbetet som utbildare inom ledarskap, personlig utveckling och andra idrottsnära interpersonella områden. Ronnie har också under flera år utan att det egentligen varit ett formellt uppdrag agerat ett viktigt bollplank för mig i mina roller som Utvecklingschef inom idrotten, Operativ chef inom hjälpmedelsbranschen och nu som Kundservicechef inom Telekom. Ronnies förmåga att arbeta med en stadigt hög leveransnivå, där kvalitetskravet från honom själv alltid slagit mina och omgivningens, är inget mindre än enastående. Detta har gjort att Ronnie till skillnad mot andra utbildare och konsulter med bravur klarar av att ta uppdrag och utmaningar som förberetts dåligt eller annars har ansetts vara orimliga i sin konstruktion. Detta med en kundnöjdhet som aldrig sviktat. Jag är övertygad om att denna förmåga är ett resultat av hans sammanlagda spetskompetenser, personlighet och ledarskapsförmåga. "

Peter Sirén, Utvecklings- och Utbildningsansvarig – Stockholms Innebandyförbund

"Ronnie är proffsig men samtidigt på samma plan/nivå som en själv känns det som, vilket ger trygghet och att det lätt kan bli en bra konversation. Jag har lärt mig att man kan lura sig själv och framkalla en nödvändig känsla för en prestation. Prestation handlar mycket om känsla. Jag har även lärt mig att utelämna sådant som inte gynnar min prestation. Självklart har det givit resultat och hjälpt mig när jag jobbat med Ronnie! "

Jonatan Mattsson, Motocrossförare #40 Team EMX Racing www.jonatanmattsson.se

"Ronnie har jobbat med killarna i LIF Lindesberg under 2 år, både med individuella samtal och med gruppen som kollektiv. Ronnies kunskap har gjort att jag som tränare har lärt mig mycket och hur jag som tränare kan optimera spelarens roll i laget och på planen. De spelare som Ronnie har haft individuella samtal med har utvecklats som handbollsspelare och under tiden som han har jobbat med dem har det varit en ständig förbättring av spelarens prestation på planen. Spelarna har uttryck till mig att de känner sig tryggare på planen och att utvecklingen har blivit bestående. "

Herman Arenvang, Tränare LIF Lindesberg handbollsallsvenskan

"Jag anlitade Ronnie för att få tankestöd/coaching under mitt utvecklingsarbete. Ronnie tillför utvecklande frågor, tankesätt och håller mig kvar vid kärnfrågor tills de är besvarade, genomtänkta och förankrade i mig. Jag kan varmt rekommendera Ronnie för coaching. Han är professionell och trevlig vilket gör svåra frågor enklare att arbeta med. "

Anders Melander, Konsult och säljare på Frontit

"Ronnie er virkelig en inspirerende coach og teamcoach! Jeg ble kjent med Ronnie våren 2013 i forbindelse med en utdanning i teamcoaching gjennom International Coaching Community (ICC). Ronnie er en svært motiverende foredragsholder og teamcoach! "

Synnøve Hammer, Coach og Foredragsholder

"IFK Gnestas herrlag använde sig även flertalet gånger av Ronnies metoder under nuvarande säsong 2018/19, vilket var en stor bidragande faktor för avancemang till Div. 1. "

IFK Gnesta

"Ronnie är en empatisk och stödjande person som har mycket god kunskap om vad det innebär att vara ledare. Han är omtyckt för sitt ledarskap inom idrotten, han sätter tydliga mål och låter sina idrottare påverka och bidra till resultatet. Glädje, ärlighet och en stor portion humor är i korthet vad som signifierar Ronnie "

Kjell Åström, Teknisk chef

"Ronnie arbetsuppgifter innefattade att få idrottarna att förstå helheten med sitt idrottande kombinerat med en civil sysselsättning. Viktiga punkter var kost, återhämtning, träningslära, mental träning och specifik innebandyträning. "

Göte Rosth, Instruktör nationella idrottsutbildningen Södertälje kommun

"Ronnie Lindahl har i sin roll som utbildningsansvarig presterat ett mycket gott resultat. Han är utåtriktad och social så att föreningar och ledare känner en tillit till honom i sin yrkesroll. Han har satt normer över hur vi på Västmanlands Innebandyförbund ska jobba i framtiden. Han är till sin läggning mycket målinriktad, ambitiös och klarar att prestera mycket väl även under press. "

Stefan Karlsson, Distriktchef Västmanlands Innebandyförbund

"Ronnie makes you realize your potential and make it clear to you that it is up to you. "

Ted Lindblad, Site & HR manager at Volvo Construction Equipment

"Ronnie har under året varit delaktig i skolans verksamhet och bidragit med ett nytt synsätt till elevernas inlärning. Han är kreativ i sitt sätt att lära ut och får elevernas intresse! "

Tommy Karlsson, Rektor Teknikgymnasiet Södertälje kommun

"Ronnie is very professional the way he works with people. He could make me look at myself and what things that I needed to improve. Ronnie is very focused and concerned about my progress. I would absolutely hire Ronnie again in the future. "

Robert Klasson, Product Manager at NordicLAN AB


R.Lindahl AB

556644-3577
Ängsborgsvägen 4 Nykvarn

ronnielindahl@me.com
070-54 10 800

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Copyright © Vencer.se 2024