Det är omöjligt!


Jag vet inte om ni kommer ihåg Eddie Edwards även kallad Eddie the Eagle som deltog för Storbritannien i OS i Calgary 1988?Det gör i varjefall jag och jag har omvärderat den bild jag hade under OS. Då fick jag bilden av att han blev hånad av publik, media och kommentatorerna för sina bristande resultat.

Det jag inte visste då som jag flera år efteråt är att han hade bara tränat backhoppning cirka ett år. Han hade en kamp med förbund och etablissemanget om han skulle få delta eller inte då han snabbt förbättrade sina resultat och kvalade helt enkelt in. Publiken älskade honom och han blev metaforen för att det mesta faktiskt är möjligt eller omöjligt om man vill se det så!

För mig är Eddie Edwards en förebild genom att han visade oss att vem som helst kan nå sin dröm om har modet, viljan och den mentala rörligheten. Hans mål var att tävla för Storbritannien i OS och han bytte sport för att uppnå sitt mål. Han hade modet att jaga sin dröm och ändrades möjligheterna och förutsättningarna anpassade han sin plan. Fantastisk prestation med tanke på förutsättningarna. Han nådde sitt mål efter så många år av träning och hårt arbete.

Vilka av dina drömmar har du skjutit upp?

Har du tid att skjuta upp dina drömmar längre än idag?

När ska du börja?

Vad väntar du på?

Det är kanske omöjligt?

 

 


Publicerad av Ronnie Lindahl

Ronnie är utbildad elittränare med vidareutbildning inom team och business coachning, mental träning/prestationspsykologi på masternivå samt inom neurolingvistisk programmering NLP. Ronnie har haft glädjen att vara med i teamet som bidrog till Tyresö FFs SM-guld i Damallsvenskan samt Telge Energis SM Guld i Basketligan.

Copyright © Vencer.se 2022