Nu har vi blivit några decimeter bättre!

image

Idag har vi blivit några procent bättre då hemsidan blivit förbättrad. Dagen till ära ger jag er en övning jag brukar använda till mina klienter som vill bli ännu bättre på det de gör.

Övningen är tagen från en historia från filmen Any given Sunday med Al Pacino. Ni är givetvis välkomna att byta ut de ord som inte fungerar för er. Om ni trots allt kör fast så hör av er till mig så får vi hjälpas åt.

” Mina herrar, vi befinner oss i helvetet.

Tro mig. Vi kan stanna här och få stryk eller så kan vi kämpa oss tillbaka och in i ljuset!

Vi kan klättra ut ur helvetet, en centimeter i taget, en centimeter, en centime…… Centimetrarna vi behöver finns överallt runt omkring oss, de finns i varje del av spelet, varje minut, varje sekund. I vårt lag slåss vi för centimetrarna!

I vårt lag sliter vi oss själva och alla runt omkring oss i småbitar för de där centimetrarna. Vi klöser efter dem med naglarna. För vi vet att när vi lägger ihop dem kommer de avgöra skillnaden mellan att vinna och förlora, mellan att leva och dö.”

Sätt dig ner med ett papper och penna. Skriv ner små steg du kan förbättra idag och använd nedanstående frågor som underlag att få fram ett antal steg som gör dig några procent bätte.

Om du skulle förbättra dina prestationer och dig själv med 10%, hur skulle det påverka ditt liv?

Vad hindrar dig?

Vilka centimetrar slåss du för i ditt liv?

Om du skulle bli 1% bättre per vecka, vad skulle det betyda för dig?

Vilka steg behöver du ta för att bli ännu bättre?

När skrivit ner ett antal små steg så är det bata att rangordna dem från det första du ska börja med osv.

Vad väntar du på?


Publicerad av Ronnie Lindahl

Ronnie är utbildad elittränare med vidareutbildning inom team och business coachning, mental träning/prestationspsykologi på masternivå samt inom neurolingvistisk programmering NLP. Ronnie har haft glädjen att vara med i teamet som bidrog till Tyresö FFs SM-guld i Damallsvenskan samt Telge Energis SM Guld i Basketligan.

Copyright © Vencer.se 2022