Sinnet’s flow

Som liten sork hade jag ett ställe i skogen där det fanns en bäck som porlade så härligt som jag gärna besökte. Efter vintern tog jag bort grenar och sten som hade fallit i bäcken som stoppade upp vattnet från att porla fritt.
I dag många år senare och med kompetens om hur vårt sinne fungerar tänker jag att det är en symbolik med det jag idag tillför de människor jag arbetar med.
I dag inspirerar jag människor att själv plocka bort det som hindrar flödet i vår inre bäck så det får flyta fritt.
Flow, följsamhet och flexibilitet är viktigt för vårt sinne så vi kan prestera vårt bästa jag.

Vilka grenar stoppar upp din framfart?

Vilka stenar hindrar din energi?

Vad behöver du göra för att få Flow?

 


Publicerad av Ronnie Lindahl

Ronnie är utbildad elittränare med vidareutbildning inom team och business coachning, mental träning/prestationspsykologi på masternivå samt inom neurolingvistisk programmering NLP. Ronnie har haft glädjen att vara med i teamet som bidrog till Tyresö FFs SM-guld i Damallsvenskan samt Telge Energis SM Guld i Basketligan.

Copyright © Vencer.se 2020