Var är din musikvideo?

Det viktigaste i jobbet som mental tränare är att leda klienten i hur man tar sig runt hinder och värdera, utforska och ta till vara på de möjligheter som klienten står inför. För några år sedan fick jag möjlighet att hjälpa en musiker under några månader. Musikern ville syssla mera med musik i sitt liv och han hade ett fast jobb och ett band vid sidan om jobbet. När vi slutfört arbetet och det var dags för musiker’n att följa den ”Blueprint” vi jobbat fram så skildes vi åt utan tanke på en återkoppling.
Ca tre år senare så fick jag ett mail i min inbox som kom från Musiker’n där det fanns en länk till en musikvideo med texten ”Här är mitt nya band och musikvideo så tack för hjälpen”.
När jag läste mejlet och kikade på musikvideon så stormade positiva känslor i mig och den känslan kan jag idag komma tillbaka till när jag vill. När jag i min vardag behöver hämta en positiv känsla vet jag var den finns för mig att använda när jag behöver.
Musikvideon ovan har inget med klienten att göra.

Vad i ditt liv är som ”Musikvideon”?

Vilka är det starkaste positiva känslorna du bär med dig?

Var hämtar du kraft i vardagen?

Vilka belöningar kan du njuta av?

Om du skulle kunna skapa positiva känslor vad skulle det betyda för dig?


Publicerad av Ronnie Lindahl

Ronnie är utbildad elittränare med vidareutbildning inom team och business coachning, mental träning/prestationspsykologi på masternivå samt inom neurolingvistisk programmering NLP. Ronnie har haft glädjen att vara med i teamet som bidrog till Tyresö FFs SM-guld i Damallsvenskan samt Telge Energis SM Guld i Basketligan.

Copyright © Vencer.se 2020