Världens bästa coach!

 

vero+Ronnie

 

Det finns många åsikter om ledarskap och hur den perfekta ledare beter sig eller ska vara. Det finns minst lika många eller fler metoder eller teser om vad som är viktigt i ett ledarskap. Litteraturen i ämnet toppar listorna och vår strävan att bli så bra vi kan bli ökar stadigt.

Frågan är egentligen om den perfekta ledaren egentligen finns eller hur hon eller han är?

Vad skiljer en kompetent från mindre kompetent ledare?

Vilka indegredienser behöver vi för att sätta ihop för att bli ännu bättre ledare?

En av metoderna som det idag finns forskning på är coachning och vad det ger tillbaka till organisationen eller företag. Coachning handlar om att utveckla människor genom att frigöra deras kapacitet och maximera deras prestationer. Det handlar inte om att undervisa eller styra sina medarbetare, utan genom att hjälpa dem att lära sig själva. Coachning handlar lika lite som att dra människor efter sig som att driva dem framför sig. Vare sig vi pratar näringsliv eller idrott så är metoden användbar inom medarbetare och spelarutveckling. Metoden bygger på att skapa autonomi som betyder att ledare delgerar ansvar och kompetens till den coachade. Känslan av delaktighet och påverkan växer som leder ökad självkänsla och självförtroende.

Om din organisation behöver utbildning som leder till kompetens inom coachning så hör av er så berättar jag mera!
Vi ses
Ronnie Lindahl 0705410800 ronnielindahl@me.com


Publicerad av Ronnie Lindahl

Ronnie är utbildad elittränare med vidareutbildning inom team och business coachning, mental träning/prestationspsykologi på masternivå samt inom neurolingvistisk programmering NLP. Ronnie har haft glädjen att vara med i teamet som bidrog till Tyresö FFs SM-guld i Damallsvenskan samt Telge Energis SM Guld i Basketligan.

Copyright © Vencer.se 2022